За работодавачи

Сакате да
објавите оглас?

Клучни бенефити

поради кои треба да го изберете JobFinder

time-clock-hand-1-1.svg

Брз, лесен и едноставен

процес на објавување на оглас за вработување

job-seach-profile-1.svg

Пристап

до бројни баратели на работа што ја прави платформата атрактивна

Group1.svg

Избор

меѓу најразлични пакети за огласување со најразлично времетрање

Дали сте работодавач?

Регистрирајте се и објавете оглас

Едноставно е!

Изберете некој од пакетите за огласување и тргнете ги грижите настрана

Extended

Препорачан
29ден. 365Денови
  • 90 огласи
  • 30 издвоен оглас
  • 2 candidates follow
  • Limited support

Наши партнери

Бројни компании ни ја дадоа довербата. Дел од нив се:

testimonial-home-03-1.webp
testimonial-home-03-2.webp
testimonial-home-03-3.webp
testimonial-home-03-4.webp